Začiatok supervolebného roka v Nemecku Krajinské „testy“ pred septembrovými parlamentnými voľbami - Škvrnda, František
Ďalšie štyri krajinské voľby v supervolebnom roku. Význam oboznámenia sa s prísnymi hygienickými podmienkami, v ktorých sa voľby v Nemecku uskutočnili. Výsledky volieb v Bádensku-Württembersku. Výsledky volieb v Porýní-Falcku. Krajinské voľby v Bádensku-Württembersku a Porýní-Falcku vo svetle trendov vývoja voličskej príťažlivosti.