Performances of Regional Tourism in the Area of Northern Slovakia - Šambronská, Kristína
Regionálne usporiadanie slovenského územia od roku 1945. Potenciál regiónov severného Slovenska pre rozvoj turizmu. Analýza rozvoja cestovného ruchu v Žilinskom samosprávnom kraji a Prešovskom samosprávnom kraji na základe vybraných štatistických ukazovateľov.