Meniace sa preferencie pred voľbami do Bundestagu. Bude ľavicová vláda? - Škvrnda, František
Súvislosti s voľbami v Nemecku do 20. Bundestagu, ktoré majú výrazný vplyv aj na Európsku úniu vzhľadom na významnosť ekonomiky Nemecka, najmä v kontexte odchodu kancelárky Angely Merkelovej, ktorá bola vo funkcii od roku 2005. Predvolebná kampaň, prieskumy a vývoj volebných preferencií v roku 2021. Zmeny volebných preferencií od júla 2021. Možné vývoje po voľbách do Bundestagu, možnosť „červeno-zeleno-červenej“ koalície. Voľby v kontexte politických vzťahov s USA a Ruskom.