Daňové zvýhodnenia na vyživované deti - Brnová, Miroslava
Podmienky a výška daňového bonusu. Definícia vyživovaného dieťaťa. Sústavná príprava dieťaťa na povalovanie podľa zákona o prídavku na dieťa. Uplatnenie daňového bonusu. Preukazovanie nároku na daňový bonus.