Triedenie účtovných jednotiek v roku 2021 - Novotná, Ľudmila
Zatrieďovanie účtovných jednotiek do veľkostnej skupiny mikro, malá alebo veľká účtovná jednotka. Povinnosť zadtriedenia účtovných jednotiek a veľkostné skupiny. Celková suma majetku a čistý obrat. Triedenie účtovných jednotiek v súčasnosti - zatriedenie novovzniknutej účtovnej jednotky, fyzická osoba podnikateľ a mikro účtovná jednotka a jej postup ako malá účtovná jednotka. zatriedenie účtovnej jednotky po zmene účtovného obdobia. Účtovné jednotky, na ktoré sa triedenie nevzťahuje.