Virtuálne a hybridné eventy - východisko z núdze alebo udržateľný trend? - Štrbová, Edita
Zmeny a trendy v eventovom marketingu pod vplyvom aktuálnej sociálnej a ekonomickej situácie. Nárast významu sociálnych komunít v budúcnosti. Motivácie potenciálneho spotrebiteľa.