Svět je proměnlivejší a rychlejší - Hubička, Filip
Rozhovor s generálnym riaditeľom Miroslavom Pudilom pri príležitosti 30. výročia pôsobenia spoločnosti Kuehne Nagel na českom trhu. Zúročenie dlhoročných skúseností v náročnej dobe, v ktorej štruktúry dopytu v logistických službách zasiahla pandemická kríza. Základné princípy fungovania spoločnosti – transparentnosť, služby s pridanou hodnotou, digitalizácia a ekológia.