Nová smernica o pitnej vode - Valovičová, Zuzana
Základné princípy a ciele Smernice (EÚ) 2020/2184 o kvalite vody určenej na ľudskú spotrebu. Parametre kvality pitnej vody a monitorovanie. Použitie vody nespĺňajúcej parametrické hodnoty. Prístupy k posúdeniu a riadeniu rizika. Požiadavky na materiály a chemikálie. Prístup verejnosti k informáciám.