Čo musíte evidovať v daňovej evidencii v roku 2021 - Strählová, Jarmila
Definícia daňovej evidencie a čo sa musí evidovať v daňovej evidencii v roku 2021. Evidencia o príjmoch, evidencia o daňových výdavkoch, evidencia o hmotnom a nehmotnom majetku, evidencia o zásobách, evidencia o pohľadávkach a evidencia o záväzkoch. Spôsob vedenia daňovej evidencie a jej uchovávanie. Daňová evidencia a DPH.