Transfer of Social Competencies To the Intercultural Environment. The Relationship Between Social and Cultural Intelligence - Jurásek, Miroslav
Kvantitatívna empirická štúdia zaoberajúca sa vzťahom medzi sociálnou a kultúrnou inteligenciou. Určenie predikatívnej sily konštruktu sociálnej inteligencie (SQ) na cieľovú premennú - kultúrnu inteligenciu (CQ). Stabilita základného teoretického modelu, vzťahu medzi sociálnou a kultúrnou inteligenciou v závislosti na pohlaví.