<The> Impact of the COVID-19 Pandemic upon Employment and Inequality in the Mediterranean EU: An Early Look from a Labour Geography Perspective - Herod, Andrew
Predbežná štúdia priestorového charakteru pandémie COVID-19 na zamestnanosť. Skúmanie jej vplyvu na trh práce v stredomorských krajinách EÚ. Reakcia zamestnancov na pandémiu. Spôsob zmeny geografie trhu práce.