Dílčí náměty ke zlepšení právní úpravy posuzování způsobilosti k práci - Scheu, Lenka
Zameranie sa na lekárske posudky pracovnej spôsobilosti zamestnanca. Veľké problémy posudkovej starostlivosti v praxi. Poukázanie na medzery či už z hľadiska povahy lekárskeho posudku alebo akceptácie nedostatku pracovných kapacít poskytovateľov pracovnolekárskych služieb.