„Päť odtieňov zelenej“ z pohľadu segmentácie spotrebiteľov ekologických inovácií - Loučanová, Erika
Rozdelenie spotrebiteľov z hľadiska ich segmentácie do piatich kategórií podľa odtieňov "zelenosti". Zelený marketing. Podiel "zelených" spotrebiteľov z pohľadu piatich odtieňov "zelenosti" segmentácie trhu ekologických inovácií. Štyri stratégie environmentálne orientovanej produktovej politiky podniku.