Vplyv pandémie Covid-19 na činnosť cestovných kancelárií a cestovných agentúr na Slovensku - Macháč, Michal
Riziká podnikania cestovných kancelárií a cestovných agentúr. Vplyv pandémie COVID-19 na ich činnosť na Slovensku. Očakávané zmeny po skončení pandémie.