Vozidlo nezahrnuté do obchodného majetku - Boráková, Marta
Odpisovanie automobilu, spôsoby odpisovania. Obstáravacia cena automobilu. Limitovaný odpis automobilu. Úmrtie daňovníka a uplatnenie odpisu automobilu. Osobitný spôsob odpisovania u mikrodaňovníka. Povinosť platiť daň z motorových vozidiel. Účtovanie o vozidle. Evidovanie vozidla v daňovej evidencii. Praktické príklady.