Zamestnanec verzus živnostník z hľadiska daní a odvodov v roku 2021 - Paliderová, Martina
Základné pojmy, ktoré súvisia s daňovým a odvodovým zaťažením zamestnanca a živnostníka. Modelové príklady. Nezdaniteľné časti základu dane. Výpočet čistej mzdy zamestnanca. Samostatne zárobkovo činná osoba - odvodové zaťaženie, daňové zaťaženie.