Centrální banky v ríši kryptoměn - Cechl, Pavel
Sand dollar, rafkróna, e-šekel, e-rupie - názvy kryptomien budúcnosti. Svet digitálnej meny, ktorý láka centrálne banky štátov na digitálne euro a korunu. Úvaha o zavedení digitálneho eura.