Evropejskij sojuz i iniciativa odin pojas odin puť - Jančíková, Eva, 1960-
Postoj Európskej únie k Belt and Road Initiative (BRI) so špecifickým prístupom krajín strednej a východnej Európy v rámci skupiny s názvom 17+1. Záujem krajín Vyšehradskej štvorky o posilnenie investícií a obchodných aktivít s Čínou.