Monotematické cvičenia v kontexte výučby anglického odborného jazyka na Ekonomickej univerzite v Bratislave - Ondrejová, Zuzana, 1953-
Charakteristika monotematických cvičení, ktoré sa využívajú vo výučbe odborného anglického jazyka na seminároch odbornej komunikácie na Ekonomickej univerzite. Prezentácia typov a príkladov cvičení. Opis postupov vedúcich k nácviku poslucháčov k nácviku a osvojovaniu si slovnej zásoby.