Kitajskij poljarnyj šelkovij puť - Ondriaš, Juraj, 1988-
Predstavenie čínskej iniciatívy Polar Silk Road (Polárna hodvábna cesta) v rámci širšej iniciatívy Belt and Road Initiative. Dôvody a motívy rozvoja Polárnej hodvábnej cesty a jej príležitosti a výzvy. Angažovanosť Číny v Arktíde s cieľom poskytnúť Polar Silk Road širší kontext.