European Union “Unanimously” Entering the Post-Pandemic Recovery Period: An Empirical Evidence on Heterogeneity of EU Members - Dedinský, Juraj, 1996-
Meranie miery odlišnosti medzi členmi Európskej únie pomocou hierarchického zhlukovania a vizualizácia výsledkov vo forme dendrogramu. Konvergovanie súčasných člénských štátov Európskej únie. Analýza dorovnávania odlišností jednotlivých členských štátov. Analýza krajín, ktoré nie sú členmi eurozóny.