Arény ako koncept v teórii verejnej politiky - Konečný, Stanislav
Koncept arén a rôzne typy arén - distributívna, redistributívna, konštitutívna, regulatívna, samoregulačná, persuazívna aréna atď. Typy verejnej politiky Theodora J. Lowiho.