Obchodní toky s energetickými zdroji z pohledu Ruska a vztah k EU - Vošta, Milan
Geopolitika Ruska a energetické zdroje. Úloha energetických zdrojov v ekonomike Ruska. Ropa, zemný plyn a uhlie. Obchodné toky ruských energetických zdrojov do EÚ.