Renovation of Public Buildings in Bratislava Region - Korytárová, Katarína
Prehľad údajov o počte verejných budov a o ich spotrebe energie v BSK. Návrh odporúčaní na základe iných analýz ohľadom obnovy verejných budov a jej financovania, ako aj na základe skúseností z vyhodnocovania podporných programov v SR.