Poskytování poradenské a sociální práce lidem bez domova s akcentem na jejich pracovní uplatnění - Marešová, Helena
Aktuálna situácia ľudí bez domova v ČR, ktorí sú klientmi Úradu práce ČR. Analýza súčasnej situácie v koordinácii činností vedúcich k uplatneniu ľudí bez domova na primárnom či sekundárnom trhu práce. Efektívna realizácia nástrojov a opatrenia aktívnej politiky zamestnanosti vo vzťahu k ľuďom bez domova. Komparácia systémov v Spolkovej republike Nemecko. Príklady dobrej praxe využiteľné i v našich podmienkach.