Innovation Imperatives of Global Financial Innovation and Development of their Matrix Models - Savchuk, Nataliia
Globálny finančný trh a jeho transformačné zmeny pod rastúcim vplyvom inovačných faktorov. Zohľadnenie vplyvu inovačných faktorov na transformáciu finančného trhu v dimenzii FinTech (finančných technológií). Ukázanie spôsobov, ako vyvinúť inovatívne modely interpretácie S-kriviek pre produkty novej generácie s využitím nových technológií, keď kľúčové technológie predchádzajúcej S-krivky zastarajú. Matica finančných inovácií.