Superstructure of ISO/TS 16949 for the Measurement of Material-technological Parameters of the Products in Automotive Production - Seňová, Andrea
Meranie inovácie a kvalifikácie technologických operácií v automobilovej výrobe v rámci systému manažérstva kvality. Analýza PPAP vo vybranej organizácii automobilovej výroby. Stav procesu schvaľovania produktu u zákazníka.