Ukončenie roka v mzdovej účtarni - Mintál, Ján
Prelom kalendárnych rokov v kontexte Zákona o dani z príjmov. Mzdové listy a výplatné listiny. Vyhlásenie na zdanenie príjmov zo závislej činnosti za rok 2021. Koniec kalendárneho roka verzus čerpanie dovolenky. Zamestnávanie občanov so zdravotným postihnutím. Prelom kalendárnych rokov a problematika sociálneho fondu. Povinnosti zamestnávateľa v kontexte štatistických hlásení.