Hromadné prepúšťanie - Mrukviová Tomiová, Sandra
Vznik, zmena, zánik pracovného pomeru a ich riadenie pravidlami obsiahnutými v ustanoveniach Zákonníka práce. Zákonné limity skončenia pracovného pomeru. Osobitný spôsob skončenia pracovného pomeru - hromadné prepúšťanie.