Okamžité skončenie pracovného pomeru - Petríková, Lucia
Výnimočný spôsob skončenia pracovného pomeru - okamžité skončenie pracovného pomeru. Okamžité skončenie pracovného pomeru zo strany zamestnávateľa. Okamžité skončenie pracovného pomeru zo strany zamestnanca. Formálne predpoklady okamžitého skončenia pracovného pomeru. Okamžité skončenie pracovného pomeru a osobitne chránené kategórie zamestnancov.