Equity Release Contracts with Varying Payments - Marciniuk, Agnieszka
Zmluvy o uvoľnení vlastného imania umožňujú vlastníkom nehnuteľností získať finančnú výhodu výmenou za odovzdanie ich nehnuteľností spoločnosti. Cieľom príspevku je analyzovať rôzne platby zmlúv o uvoľnení vlastného imania, ktoré sa už niekoľko rokov ponúkajú zákazníkom v Poľsku.