Ako riešiť konflikty v organizácii - Olexová, Cecília, 1976-
Vnútroskupinové a medziskupinové konflikty na pracovisku, spôsoby a zásady ich riešenia. Schopnosť riešiť konflikty na pracovisku ako dôležitá schopnosť manažéra, pretože sa tak napomáha zmierniť negatívnu pracovnú atmosféru, zlepšiť tímovú spoluprácu a riešiť problémy. Všeobecné zásady a pravidlá počas komunikácie pri riešení konfliktov.