Materská a rodičovská dovolenka - Matlovičová, Iveta
Vznik nároku na materskú a rodičovskú dovolenku. Dovolenka v súvislosti so starostlivosťou o narodené dieťa. Peňažné plnenie počas dovolenky v súvislosti so starostlivosťou o narodené dieťa. Dovolenka na prehĺbenie starostlivosti o dieťa a peňažné plnenie počas dovolenky z dôvodu prehĺbenia starostlivosti o dieťa.