Fakturácia v praktických súvislostiach - Cígerová, Nadežda
Cezhraničné dodanie tovaru a služieb v rámci Európskej únie. Dovoz a vývoz a služby s nimi súvisiace. Preukazovanie vývozu tovaru. Oprava základu dane (DPH). Opravné faktúry v kontrolnom výkaze. Oprava odpočítanej dane pri nevymožiteľných pohľadávkach.