Harmonizácia hypotekárnych krytých dlhopisov v Európe - Horvátová, Eva, 1958-
Európske hypotekárne bankovníctvo ako nejednotné. Sekuritizácia aktív v hypotekárnom bankovníctve. Chronologický vývoj legislatívy v oblasti hypotekárnych dlhopisov. Legislatívne základy krytých dlhopisov.