Samoobslužné pokladnice sú len začiatok - Kapitán, Peter
Aj keď samoobslužné pokladnice na slovenskom trhu nie sú zďaleka žiadnou novinkou, mnohé reťazce týmto typom modernizácie ešte stále prechádzajú. Aktuálnym trendom, ktorý je výhodný aj pre zákazníka, je jednoznačne systém self-scanning. S testovaním tejto služby cez mobil začala vlani aj spoločnosť Billa. Výzvy v oblasti samoobslužných pokladníc. Požiadavky na dobré zariadenie. Elektronický pokladničný doklad ako novinka na trhu.