Integrácia v politickom diskurze na Slovensku - Štefančík, Radoslav, 1976-
Hľadanie odpovedí na základné otázky súvisiace s integráciou migrantov. Poukázanie na nevyhnutnosť diskusie o integrácii cudzincov s dlhodobým pobytom na Slovensku. Dôvod, prečo je na SR komplikované o integrácii cudzincov diskutovať.