Economic Growth Effects of Public and Private Investment: Evidence from Dynamic Panel Estimation for Developed and Developing Countries - Turan, Taner
Vplyvy verejných a súkromných investícií na rast pomocou údajov pre veľkú vzorku krajín. Dynamické odhady naznačujú, že verejné aj súkromné investície majú silný pozitívny vplyv na rast. Úrovne príjmov tiež ukazujú, že vplyvy verejných aj súkromných investícií sú pre rozvojové krajiny pozitívne a štatisticky významné.