Ochrana osobnosti pri zverejnených nepravdivých informáciách - Tekeli, Jozef
Analýza právnych možností ochrany dotknutého verejného funkcionára pri publikovaní nepravdivých a osočujúcich informácií v printových médiách a na internetových spravodajských portáloch.