Ďalšie vzdelávanie a participácia vysokoškolsky vzdelanej pracovnej sily na ňom - Blanár, František
Participácia absolventov vysokoškolského vzdelávania na aktivitách ďalšieho vzdelávania. Zmapovanie vzdelanostnej štruktúry účastníkov ďalšieho vzdelávania ako oblastí, ktoré sú uprednostňované vysokoškolsky vzdelanými účastníkmi. Formy ďalšieho vzdelávania u absolventov vysokých škôl, ako aj motivácia pre participáciu na takýchto aktivitách.