Profesijná zdatnosť začínajúceho učiteľa - Feranská, Margita
Analýza determinantov v profesii začínajúceho učiteľa. Koncept vnímanej profesijnej zdatnosti. Rozhodujúce potencionality učiteľa pri vnímaní vlastnej profesijnej zdatnosti. Syndróm vyhorenia a jeho príčiny a drop-out syndróm.