Zabezpečenie práv a povinností z pracovnoprávnych vzťahov - Ukropec, Anton
Príspevok sa zaoberá právnou úpravou zabezpečovacích prostriedkov v pracovnoprávnych vzťahoch. Zabezpečenie práv vznikne iba za predpokladu, že existuje záväzok zamestnanca voči zamestnávateľovi. Pohľadávka zabezpečená záložným právom nie je riadne a včas splnená, môže zamestnávateľ začať výkon záložného práva.