Doručovanie písomností obcou v daňovom procese - Hrtánek, Ladislav
Pri výkone správy daní a poplatkov má príslušná obec právne postavenie správcu dane, týka sa celého daňového procesu. Doručovanie dokumentov elektronickou formou. Doručovanie písomností verejnou vyhláškou.