Súčasný a budúci stav ochrany spotrebiteľa v nekalej súťaži - Zlocha, Ľubomír, 1988-
Ochrana spotrebiteľa prostredníctvom práva proti nekalej súťaži. Koncept priemerného spotrebiteľa. Súčasný a očakávaný vývoj právnej regulácie.