Ekonomické dopady pandémie Covid-19 na regióny v EÚ - Gajdoš, Jozef, 1962-2025
Regionálna politika Európskej únie. Európsky výbor regiónov. Výročný regionálny a lokálny barometer – vybrané výsledky. Niektoré ekonomické dopady pandémie COVID-19 na regióny z pohľadu výsledkov štúdie Európskeho výboru regiónov.