Slogany a politická korektnosť v čase koronakrízy - Maierová, Eva, 1965-
Lingvistické prostriedky, ktoré sa objavili v heslách v čase pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom na Slovensku, s porovnaním s niektorými anglicky hovoriacimi krajinami (najmä so Spojeným kráľovstvom), berúc do úvahy politickú korektnosť ovplyvňujúcu výber vhodných jazykových prostriedkov. Analýza sloganov a hesiel používaných masmédiami v reklamnom a následne aj v politickom marketingu v čase koronakrízy.