<The> Security Sector Reform of the Fragile State as a Tool for Conflict Prevention - Kompan, Jaroslav
Koncepcia reformy bezpečnostného sektora. Nestabilný štát ako objekt SSR (Security Sector Reform). Prvky stabilného štátu a zdroje nestability štátu.