Acerca del lenguaje político en Cuba - Spišiaková, Mária, 1973-
Lingvistická analýza politickej komunikácie na Kube. Najčastejšia používaná terminológia politických myšlienok zachytených na plagátoch, billboardoch a sloganoch.