Splatnosť odloženého zákonného sociálneho poistenia SZČO a zamestnávateľov za jednotlivé mesiace pandémie COVID-19 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Splatnosť odloženého zákonného sociálneho poistenia SZČO a zamestnávateľov za jednotlivé mesiace pandémie COVID-19. Časové verzie predpisu s ich účinnosťou. Zhrnutie termínov odkladov splatnosti zákonného sociálneho poistenia