Obavy z krízy stále sú, ale trh sa zotavuje
Ekonomická situácia sa väčšine častí sveta začala zlepšovať. Sektor kancelárskych, maloobchodných aj hotelových nehnuteľností sa postupne spamätáva z pandemickej krízy. Predpokladá sa, že k úplnému zotaveniu dôjde o rok.